Esiintyjät

 
 
BLYTHE-HEADER-1500x610.png

Dan Blythe

pe klo 22
la klo 11

Dan Blythe on johtanut vaimonsa Charlien kanssa viimeiset 8 vuotta Hillsong Lontoon nuorisotyötä.

Hänen intohimonsa on nostaa seurakunnassa uutta ja pelotonta sukupolvea. Dan on erinomainen puhuja ja innovatiivinen johtaja.

_MG_6956.JPG

Markus "Casa" Särkkä

la klo 21.30

Pullantuoksuinen ja -muotoinen, ja ihan muuten vaan hauska Casa on räjähtänyt suuren yleisön tietoisuuteen hauskalla ja raikkaalla olemuksellaan. Taustalla hänellä on parin vuoden kokemus Seinäjoelta nuortentyöstä ja nykyisin Casa vaikuttaa Kuopiosta käsin.

Casan unelmana on innostaa nuoria elämään todeksi elämää Jeesuksen kanssa siellä missä kukin nuori vaikuttaa. Lauantai-iltana hän tulee puhumaan siitä, kuinka meistä jokainen on kutsuttu olemaan värinä omassa kaupungissaan.

roisironi.jpg

Roisi Roni

kanava 2 la klo 15
la klo 21.30

Immanuelista räjähtävän startin rap-uralle saanut sanataiteilija Roisi Roni aloitti soolouransa julkaisemalla keväällä 2017 jo 43 000 näyttökertaa keränneen "Gettopaimen" -musiikkivideon. Myöhemmin julkaistiin seuraavat singlet "Mist Mä Tuun", ja "Veri vetää itään".

Ronin kanssa lavalla nähdään YC:ssä myös joukko muita rap-artisteja!

mikaveli_dsc3848.jpg

Mikaveli

pe klo 20
kanava 1 la klo 15

Mikavelin singlelohkaisut julkaisi debyyttialbuminsa Herranjengis (Medusa Production) marraskuussa 2015.

Singlelohkaisut Ohikiitävää ja Mitä ikinä (feat.Jippu) soivat Radio Suomipop top 10 -listan kärkipaikoilla. Pilke silmäkulmassa tehdyistä biiseistä kuuluu läpi sopiva sarkasmi. Keikoilla mukana kulkee Imboys-yhteisö.

 
iltamusic-2.jpg

ILTA music

pe klo 22
la klo 11 & 18.30

Seinäjoelta kotoisin oleva ILTA music ei pidättele eikä säästele, vaan elää täysillä, täynnä vapautta, iloa, rakkautta ja Jumalan läsnäoloa.

Erilaisista ihmisistä koostuva kokoonpano, joka haluaa koko elämällään palvoa Jeesusta meidän kuningasta vapaasti ja pelottomasti. ILTA music julistaa, että me pystytään jokainen valloittamaan omalla persoonalla Suomi Jeesukselle!

park7.jpeg

Park 7

pe klo 20

Kristillinen pop punk –yhtye Park 7 on kuluneen kymmenen vuoden aikana noussut suomigospelin terävimpään kärkeen mm. albumeilla ”Tässä ei oo kaikki!” (2014) sekä ”Kohillaan” (2015).

Euroopan valloittamisen lisäksi yhtyeen näky on jatkaa Suomessa edelleen yhtenä eniten keikkailevista kristillisistä bändeistä ja tuoda jokaiselle matkan varrella kohtaamalleen ihmisille toivoa, iloa sekä rohkaisua elämään.

veera.JPG

Veera Katto

kanava 1 la klo 15

Veera on reilu parikymppinen yrittäjä, muoti- ja lifestyle-bloggari sekä nuorisopastori Lost and Foundissa Tampereella.

Blogissaan Divine Wonder Veera on tehnyt yhteistyötä mm. Synsamin, Store of Hopen ja Fidan kanssa. Hänellä on oma markkinointiyritys LUOVA Innovation.

Veera rakastaa matkustamista ja on oikea monilahjakkuus aina musiikista muotisuunnitteluun. Hän on myös vahva johtaja, joka ei todellakaan pelkää unelmoida suuria!

pia.jpg

Pia Rendic

kanava 2 la klo 15

Pia työskentelee Kyproksella Vapauta uhrii ry:ssä ihmiskaupan uhrien parissa. Hän on myös kirjoittanut kirjan Ihmiskaupan kasvot (2015).

Hän uskoo, että meidät on kutsuttu toimimaan, sillä mikä olisi parempi esimerkki Jumalan rakkaudesta? Vaikka emme voisi lopettaa seksikauppaa maailmasta tai lasten myymistä seksiorjiksi, voimme silti vaikuttaa ympärillämme olevien ihmisten elämään.

Kaiken tämän keskellä Pia haluaa muistuttaa, että seksuaalisuus voi olla myös kaunista, sillä sellaiseksi Jumala on sen alunperin tarkoittanut.

 
 
JSR_0614.jpg

MC OGE

klubi pe 23:30

MC OGE on energistä kristillistä räppiä tekevä artistilupaus, jolle on kertynyt vuoden sisällä yli 200 keikkaa. Hänen ensijulkaisunsa: "Valmiina" on kerännyt yli 100 000 kuuntelukertaa Spotifyssa ja se nousi myös sijalle 4 koko Suomen nopeiten leviävien kappaleiden listalla.

MC OGE on nähty myös MNF:n päälavalla, jonne hän pääsi voitettuaan Open Stage -kilpailun.

IMG_9741.jpeg

John Wang

klubilla pe 00:00

John Wang on kenialainen, mutta Suomessa syntynyt rap-artisti. Musiikillaan John Wang haluaa tuoda positiivista energiaa, toivoa ja iloa kuuntelijoille.

IMG_2454.jpg

Ellie

klubi pe 01:00

Ellie on Malawissa syntynyt laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut maansa isoimpia radiohittejä sekä toiminut radiojuontajana ja DJ:nä Malawin suurimmalla radiokanavalla. 

Nyt hän jatkaa artistiuraansa Suomessa tuoden urbaaniin popiin rap-elementtejä, soulia ja r&b:tä. Ellien uusi single julkaistaan tänä kesänä.

1FD3A1CE-F0CF-43BD-BB01-DB310B1941F1.jpeg

Jodahe

klubi la 23:30

18-vuotisas Johade on artisti, jonka nousu on ollut nopea. Ensimmäisen keikkansa Jodahe heitti viime vuonna Juhannuskonferenssissa, jonka jälkeen hänet on nähty mm. Roisi Ronin Veri vetää itään -musiikkivideolla.

Jodahen biisit perustuvat elämään uskovaisen silmin ja Jumalan työhön niin, että jokainen voi niihin samaistua oli uskossa tai ei.

 
Eikón_Promokuva.JPG

Eikón

klubilla la 23:30

Eikón on 17-vuotias helsinkiläinen rap-artisti, jonka kappaleiden tavoitteena on antaa kuuntelijoiden tutustua hänen persoonaansa musiikkinsa kautta. 

Melodisten rap-kappaleiden aihepiirejä inspiroi vahvasti häntä puhuttelevat Raamattuun pohjautuvat asiat. Luovuus kuitenkin näkyy siinä, että niiden aiheita voi tulkita eri näkökulmista.

nooranilsen_joonatanvuorinen_muokatut12.jpg

Jore

klubi la 00:00

Jore on laulaja, lauluntekijä sekä tuottaja, jonka singleihin lukeutuvat muun muassa biisit "Mul Menee Hyvin" ja "Loppu Hyvin, Kaikki Hyvin". Jo 16-vuotiaana artisti on saavuttanut kappaleillaan yli 100 000 kuuntelukertaa suoratoistopalveluissa.

Menevästä pop-tyylistään tunnettu Jore viihdyttää yleisöä keikoillaan energisyydellään ja varmasti myös muutamilla tanssiliikkeillä.

_1390596.JPG

JVP

klubi la 01:00

Tamperelaiseen porukkaan kuuluu 5 parikymppistä jätkää. Tarina alkoi 3 vuotta sitten nuortenleirillä, kun poikia pyydettiin tekemään leiribiisi.  Leirillä tykättiin energisestä ja sopivan humoristisesta tavasta tehdä musiikkia ja siitä kaikki alkoi.

Sen jälkeen JVP on heittänyt keikkoja leireillä, seurakunnissa ja konffassa. Omia kappaleita JVP:llä on 5 ja lisäksi covereita. Biiseistä välittyy vahva sanoma ja usko omien kokemusten pohjalta.