Esiintyjät

 
 
Stephan%2525252Bpicture%2525252B1.jpg

Stephan Christiansen

pe klo 22
la klo 11


Tänä vuonna YC saa vieraita Norjasta, kun Jesus Revolution liikkeen perustaja ja Jesus Church:n pastori Stephan saapuu puhumaan perjantain ja lauantain tilaisuuksiin. Stephanilla on vahva evankelioinnin kutsu ja hän on tehnyt töitä nuorten parissa jo vuosia, tarkoituksenaan varustaa uutta sukupolvea viemään evankeliumia kaikkeen maailmaan.

image5.jpg

Rebecca Palmi

la klo 18.30

Youth Celebrationin toinen puhujista on Rebecca, jonka unelmana on nähdä ihmisten käyttävän just niitä talentteja ja luonteenpiirteitä joita Jumala on jokaiselle yksilöllisesti varannut.

Hän haluaa jokaisen nousevan omalle paikalle, jotta voisimme loistaa Suomesta aina maailman ääriin saakka.

IMG_4435.jpg

Roni Samuel

la klo 21:30

Rap-artisti Roni Samuel aloitti soolouransa julkaisemalla keväällä 2017 "Gettopaimen" -musiikkivideon, joka on kerännyt jo lähes 70 000 näyttökertaa.

Huhtikuussa 2019 Immanuel yhtyeestä tuttu, sittemmin soolouransa aloittanut Roni Samuel julkaisi viiden kappaleen Kahdet Kasvot -EP:n, joka käsittelee muutosprosessia, jota Roni on vuosien varrella käynyt.  Muutosprosessin myötä vaihtui myös artistinimi Roisi Ronista Roni Samueliksi.

Roni nähdään oman keikkansa ohessa lavalla myös Holywave-kollektiivin kanssa.

park7+2+%281%29.jpg

Park 7

pe klo 20

Kristillinen pop punk –yhtye Park 7 on noin kymmenen vuoden aikana noussut suomigospelin terävimpään kärkeen mm. albumeilla ”Tässä ei oo kaikki!” (2014) sekä ”Kohillaan” (2015).
Syksyllä 2018 yhtye allekirjoitti sopimuksen brittiläisen LIGHT Musicin kanssa, julkaisi uuden "True Stories" -albumin  ja teki ensimmäisen Amerikan kiertueensa.

Ulkomaiden valloittamisen lisäksi yhtyeen näky on jatkaa Suomessa edelleen yhtenä eniten keikkailevista kristillisistä bändeistä ja tuoda jokaiselle matkan varrella kohtaamalleen ihmisille toivoa, iloa sekä rohkaisua elämään.

 
_DSC8037.jpg

Holywave

la klo 21.30

Viime vuonna päälavalla tunnelman kattoon räjäyttänyt kollektiivi tekee tänä vuonna paluun Youth Celebrationiin.
Holywave on pääkaupunkiseudulta koottu Jeesusta seuraavien räppäreiden kollektiivi, joiden näky on bändinä julistaa suoraa evankeliumia musiikin kautta

Holywaven jäsenet: PALMI, Eikón, Teku, Roni Samuel, Caelum, Jodahe & Dani

DSCF4462.jpg

John Wang

pe klo 20

Seinäjoki virtaa etelään ja sen tietää siitä, että John is coming back! Viime vuoden keikka sai odottamaan lisää ja nyt huutoon vastataan.
John Wang on kenialainen, mutta Suomessa syntynyt räppiä ja urbaania musiikkia tekevä artisti. Hän on 19-vuotias, ja aloitti biisien kirjoittamisen ollessaan vasta 13. Uusin EP ilmestyi tänä vuonna ja lisää on tulossa.

gfm-promo_2016.jpg

GFM

pe klo 20

GFM on pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva viisihenkinen positiivista energiaa täynnä oleva pop-yhtye, joka tunnettiin aiemmin nimellä GodFM. Yhtyeen musiikissa rap ja edm yhdistyvät vahvoihin pop-melodioihin, jotka saavat takuuvarmasti lantion liikkeelle.

 GFM:n tuotannosta tunnetuimpia ovat kappaleet, kuten “Onnellinen”, “Sun Unelmaa" sekä “Kaikki Maailman Valot (feat. Juhani Tikkanen)”, jotka ovatkin muodostuneet nyky-suomigospelin klassikoiksi.

20190103-bigbless-46.jpg

BigBless

la klo 21.30

Big Bless on 2016 perustettu raikkaalla soundilla ja rohkeilla lyriikoilla varustettu rap-yhtye Helsingistä. Vaikka yhteistä taivalta on takana vasta muutama vuosi, on musiikkia tullut jo kiitettävään tahtiin, josta osoituksena heidän ensimmäinen pitkäsoittonsa Parempaa Luvassa, joka julkaistiin 2018, sekä viimeismpänä ilmestyneet single-lohkaisut Sanot mitä sanot, (jossa on mukana muuten myös Roni Samuel), sekä Mikavelin kanssa tehty Kohta Siellä.

BigBlessin kappaleiden tarkoitus on olla julistamassa Jumalan ilosanomaa ja toivoa. Haave onkin kertoa Jeesuksesta Suomen lähetyskentällä mm. heidän musiikkinsa kautta.Ville+Saarni.jpg

Ville Saarni

la klo 15 KANAVA 1: LOCAL

Lauantain ensimmäisen kanavan käynnistelee Saarnin Ville. Aviomies, pienen pojan isä ja kiipeilevä musiikin nauttija. Ville on viettänyt elämästään kolmannesosan Thaimaassa lähetyslapsena ja työskentelee tällä hetkellä Helsingissä Fida Internationalilla globaalikasvatuksen ja kehitysyhteistyön parissa. Tämä on Villen omien puheiden mukaan samalla myös paluu YC:hen monen monen vuoden tauon jälkeen. Kanavassa hän on ajatellut ottaa maanläheisen ruohonjuurilähestymisen aiheeseen ja toivoo, että aihe sytyttää myös hyvää keskustelua.

Timo-Raassina.jpg

Timo Raassina

la klo 15 KANAVA 1: GLOBAL

Kansainvälistä puhetta kuullaan Jyväskylän helluntaiseurakunnan nuorisopastorin Timo Raassinan toimesta lauantain Global-kanavassa. Timo on nuorisopastorin tehtäviensä lisäksi Suomen Youth Kairos -työn koordinaattori ja omaa runsaan kokemuksen aktioiden johtamisesta Euroopassa (mm. Eurotour) ja Venäjällä (Love for Kids). Timo kokee tehtäväkseen nuorten varustamisen ja valtuuttamisen, jotta jokainen voisi löytää oman paikkansa Jumalan suunnitelmissa.

Raino+OjalaAlkup.jpg

Raino Ojala

la klo 15 KANAVA 1: LOCAL

Local-kanavan toisena puhujana kuullaan Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan helluntaiseurakuntien koulupastori Raino Ojalaa. Koulupastorin tehtävässään hän tukee ja rohkaisee nuoria sekä opettajia heidän koulutyössään. Edellisen vuoden aikana Raino on kohdannut yli 6000 oppilasta ja opettajaa kymmenillä kouluilla. Ennen koulutyöhön siirtymistä Raino työskenteli yli 10 vuoden ajan poliisina Oulun alueella.
Raino haluaa kannustaa jokaista nuorta olemaan rohkeasti kristitty siellä missä liikkuu - myös koulussa.

SaraSaarelaPromo3VierulaPhotography.jpg

Sara Saarela

la klo 16.30
KANAVA 2: MASENNUS

Lauantaina kanava nro. 2 käynnistyy paljon puhuttavalla aiheella, jota tulee sanoittamaan hiljattain Kanadasta Suomeen palannut Sara Saarela.
Sara on Jumalan valtakunnan sekatyöläinen, muun muassa teologi, kirjailija ja freelance-lehtikirjoittaja. Ei ole siis ollenkaan yllättävää, että hänen elämänsä keskittyy pitkälti Raamatun tutkimiseen, opettamiseen ja kirjojen sekä erilaisten lehtijuttujen kirjoittamiseen. Saran intohimona on lisäksi kyykky, penkki, maastaveto ja tummapaahdettu pannukahvi.

 
jake.jpg

Jake Lindqvist

la klo 16.30
KANAVA 2: SEKSUAALISUUS

Toista lauantain 2.kanavaa isännöi Tampereen helluntaiseurakunnan pastori Jake Lindqvist. Jakella on vuosien kokemus nuorisotyöstä. Itseänsä hän kuvailisi termeillä pohdiskelija ja opiskelija. Kanavassa keskitytään ajankohtaisiin aiheisiin seksuaalisuuden ympärillä. Kantavana ajatuksena on, miten Jeesuksen seuraajan tulisi suhtautua aikamme ilmiöihin.


Hyppy.jpg

Pelastava tekijä

klubi pe

Pelastava Tekijä on uusi nelihenkinen gospelmetallibändi Oulusta.

Heidän musiikkinsa on elämänmakuista riffittelyä rakkaudesta Taivaan Isään ja koko komeuden kruunaa naissolisti.

Oman lisänsä Pelastavan Tekijän esiintymiseen tuo toisen singlen julkaisu YC:n klubikeikalla.

 


Dani+2.jpg

Dani

klubi la

Lohtua lohduttomille, iloa ilottomille, toivoa toivottomille ja oikeutta sorretuille sekä rakkautta hylätyille. Tähän kiteytyy Danin missio, josta hän hoitavan rap-musiikkinsa kautta haluaa ammentaa ilosanomaa kuulijoille. 

FB & IG: @danielaliasdani

Fuelworship2.jpg

Fuel worship

pe klo 22 & la klo 18

Fuel Worship on Helsingin Saalem-seurakunnan nuorista koostuva ylistystiimi, joka palvelee seurakuntaa johtamalla ylistykseen, musiikin kautta. Sama tiimi ottaa vetovastuun tänä vuonna myös Youth Celebrationin ylistyksestä. Fuel worship tahtoo toimia nuorten äänenä, luontevana expressiona tässä ajassa, seurakuntaa palvellen. Ylistystiimissä palvelee laaja joukko vaihtelevasti koulutettuja muusikoita erilaisista taustoista. Heitä yhdistää halu kohdata Jumalaa musiikin kautta.

nea-sofia%2B%2526%2Binka-erika.jpg

Nea-Sofia & Inka-Erika

klubi pe

Perjantaina illalla YC:ssa saadaan kuulla raikasta poppia ylistysviboilla, kun kokkolalainen duetto astuu klubin lavalle. Syksyllä 2018 perustetun duon ensimmäinen single Sana vain julkaistiin vastikään ja sen voi käydä kuuntelemassa alapuolella olevan painikkeen kautta.

IG: neasofiajainkaerika

Niina+M%C3%A4nnist%C3%B6.jpg

Niina Männistö

la klo 11 TALK SHOW

Lauantain Talk Show:n juontajaksi saapuva Niina on Alajärven lapsi- ja nuorisotyöntekijä, jonka intohimona on saada nuoret innostumaan Jeesuksesta ja astumaan rohkeasti elämään todeksi sitä seikkailua, jonka Jumala on jokaiselle varannut. Sivujuonena on kuulemma siinä samassa nostaa Alajärvi maailmankartalle ja kaiken kansan tietoon. Niina tunnetaan nopeasta puheesta ja Pohjanmaan murteesta. Sillon kun hän ei ole seurakunnalla, voi Niinan löytää joko vetämässä jumppia tai retkeilemässä metsässä.

Miika+Johannes.jpg

Miika Johannes

klubi la

Juhannuksena 2019 uutta musiikkia EP:n muodossa julkaissut Miika Johannes on sopivasti räppiä ja rockia sekoittava artisti. Kappaleet ovat syntyneet eri elämäntilanteissa, joiden kautta Miika haluaa tukea kuulijaa musiikin sekä sen sanoman kautta.

IG: @miikajohannesofficial