ARTISTS

 
 

 

Mikaveli

la 24.00

Mikaveli julkaisi debyyttialbuminsa Herranjengis (Medusa Production) marraskuussa 2015. Singlelohkaisut Ohikiitävää sekä Mitä ikinä (feat.Jippu) niittivät menestystä mm. Radio Suomipop top 10 -listan kärkipaikoilla. Mikavelin mukana keikoilla kulkee Imboys-yhteisö, joka on saanut paljon suosiota sosiaalisessa mediassa.

"Herranjengissä kuvastaa paljon omia fiiliksiä mitä olen käynyt läpi viimeisen vuoden aikana. Kun ei tiedä yhtään mitä tulevaisuus pitää sisällään, tai edes mihin suuntaan on seuraavaksi menossa. Silti haluaa luottaa siihen että huominen on parempi ja kaikki järjestyy. Biiseistä kuuluu läpi kyllä sopiva sarkasmi ja edelleen on pilkettä silmäkulmassa." -Mikaveli

 
 

 

Great Wide North

pe 19.00

Great Wide North on kokkolalainen rockbändi, jonka muodostavat Kiviniemen veljekset Mika, Petri, Kaj ja Pasi.

Vuonna 2013 he olivat Uuden Musiikin Kilpailun yksi kahdeksasta finalistista biisillään 'Flags', joka sai tuomareilta ylistäviä arvioita koko kilpailun ajan.

Bändi on gospelin Suomen mestari vuosimallia 2012 ja esimerkiksi single 'A Change is Gonna Come' on saanut radiosoittoa sekä Suomen että Ruotsin kristillisillä radiokanavilla.

 
 

 

Ruudolf

pe klo 19.00

Ruudolf eli Rudy Kulmala on suomalainen hip hop- artisti ja tuottaja, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2004, kun hän julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa nimeltä Doupeimmat Jumala seivaa, josta saman niminen biisi soi edelleen ihmisten korvissa.

Ruudolf on voittanut räpin sm- kisat 2001 ja 2005 vuosina ja hän on toiminut monien suomalaisten artistien kanssa kuten Karri Koira ja JVG.

Ruudolf perusti vuonna 2015 levytysyhtiön nimeltä Lihamyrsky, jonka jälkeen hän on tehnyt vain muutaman oman biisin, mutta tuottanut kokonaisen albumin muun muassa Särrelle.

Ruudolf on myös aiemmin ollut esiintymässä Youth Celebrationissa ja tänäkin vuonna valtaa siellä päälavan.

 
IMG_2367.JPG
 

      

Twelve24

la klo 19.00

Twelve24 on Machesterista, Isosta-Britanniasta oleva yhtye, jonka musiikkityyli on sekoitus poppia, Elektronista tanssimusiikkia (EDM) ja rappia. Twelve24 on hionut soundinsa omakseen, ja he kuvailevat sitä yhdistelmäksi kuuluisia artisteja, kuten Macklemore, Calvin Harris ja Justin Bieber.

Twelve24 on tähän mennessä tuottanut kolme täyttä albumia, joilla he ovat saaneet jo maailmanlaajuisen suosion, ja he ovat olleet esiintymässä esimerkiksi Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja Espanjassa.

He ovat myös esiintyneet Suomessa jo useammilla festareilla ja tulevat Youth Celebrationin pääesiintyjiksi päälavalle.

 
images2GHEQOC2.jpg
 

 

Biniyam

la klo 19.00
                                      

Biniyam on 21- vuotias Helsinkiläinen rap-artisti, joka on julkaissut ensimmäisen singlensä Royal Beggar vuonna 2014 ja ensimmäisen studioalbuminsa The Abyssinian vuonna 2016. Biniyam sanoo ammentaneensa omaan musiikkinsa Kanye Westin ja Blackstarin musiikista.

Biniyam on myös ollut Suomessa kristillisillä festareilla kuten Maata Näkyvissä- festarit 2016. Youth Celebrationissa hän esiintyy sekä päälavalla että myös YC:n klubilla.

 

John

 

John Njehia on nuori Ilmajokelainen nouseva hip hop- artisti joka on jo päässyt esiintymään Seinäjoen Hip hop- festivaaleille.Youth Celebrationissa John esiintyy YC:n klubilla.

 
 

Roni Lempiäinen

la klo 22.00

Toinen Youth Celebrationin pääpuhujista on Roni "Roisi" Lempiäinen, joka tällä hetkellä vaikuttaa Kontulan Metrokappelissa nuorisotyöntekijänä.
Sen lisäksi, että Roni työskentelee nuorisotyöntekijänä ja on huikea puhuja hän on myös alkanut soolouralle Roisi Roni- nimellä. Youth Celebrationissa saatat nähdä hänet myös vetämässä oman kappaleensa.

Hän toimi ennen Keravan helluntaiseurakunnassa ja kuului Immanuel- nimiseen gospel rap- yhtyeeseen. Roni on myös ollut lähetystyössä Thaimaassa yhdessä vaimonsa kanssa.

 
 

Mira Korhonen

pe klo 22.00

Toinen Youth Celebrationin pääpuhujista on Helsinkiläinen Mira Korhonen, joka toimii tällä hetkellä Helsingin Saalemin varhaisnuorisotyöntekijänä. Hän vastaa siellä yläkouluikäisille suunnattujen LIFE- iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

 
 

Bros & Sis

pe klo 22.00 & 24.00
       

Bros & Sis on Helsinkiläinen ylistysbändi, joka on julkaissut muun muassa kappaleet nimeltä Valtameret ja Tää on elämää (feat. Ville-Valtteri Rossi). He äänittivät Youth Celebrationissa 2015 livelevyn, jonka he julkaisivat kesällä 2016.

 

 

Life Worship

la klo 22.00

Life Worship on ylistysbändi, joka on saanut alkunsa pienestä kaveriporukasta Helsingin Saalem-seurakunnalla vuonna 2015. Myöhemmin ryhmään on liittynyt lisää nuoria ympäri Helsinkiä.

Modernia nuorille suunnattua ylistysmusiikkia soittava bändi tahtoo johdattaa nuoret Pyhän Hengen läsnäoloon ja antaa mahdollisuuden vapautumiselle.

 

LEVO

la klo 10.00

LEVO on eri puolilla Suomea asuvista musiikin ammattilaisista ja omistautuneista harrastajidta koostuva yhtye, joka keikkailee seurakunnissa ja tapahtumissa.

Bändin ydinosaamista on groove- ja funk-tyyppinen rytmisesti ja harmonisesti rikas gospelmusiikki, mutta se taipuu myös moderniin ylistysmusiikkiin.